Καλωσήρθατε στον ιστότοπο της Συμβούλου Εκπαίδευσης Κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων Κ. Μακεδονίας. Εδώ θα ενημερώνεστε για τα προγράμματα σπουδών, την ύλη, την αξιολόγηση των μαθημάτων, τις επιμορφωτικές δράσεις του και τις εκδηλώσεις που οργανώνονται .

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τέρμα Σισμάνογλου,

69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο: 2531083510

Φαξ: 2531083555

email: xalbanaki@gmail.com

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Οδηγίες για τη Θεματική εβδομάδα

Ως τελική ημερομηνία υποβολής του σχεδίου υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας από τις σχολικές μονάδες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ ορίζεται η 30η Μαρτίου 2019.
Εγκύκλιο,  τις ακόλουθες οδηγίες προς τα στελέχη εκπαίδευσης και τα Γυμνάσια, υπέγραψε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες:
Α) Κατά τον μήνα Μάρτιο 2019 οι σχολικές μονάδες μπορούν να υποβάλουν το σχέδιο υλοποίησης στο σημείο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ» το οποίο βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. εδώ: https://iep.edu.gr/services/thematikivdomada/login.php.
Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα έχουν, επίσης, πρόσβαση οι Συντονιστές και Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ), καθώς και οι Υπεύθυνες και Υπεύθυνοι Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Β) Υλικό, προγράμματα και φορείς, με τους οποίους μπορείτε να έρθετε σε επαφή, θα βρείτε ανά θεματική ενότητα στο σημείο «ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΛΙΚΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» εδώ:
http://www.iep.edu.gr/el/thematiki-evdomada-category/content/120-themati... ylikoypostiriksis.
Σημειώνεται ότι έχουν κατατεθεί και συμπεριληφθεί νέα προγράμματα στις θεματικές, τα οποία μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας και για διευκόλυνσή σας, έχει προστεθεί σε αυτά η ένδειξη «ΝΕΟ».
Γ) Στο σημείο της ιστοσελίδας «ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ» έχουν αναρτηθεί οδηγίες, εναλλακτικές εφαρμογές και το Ερωτηματολόγιο, τα οποία βρίσκονται σε εκτυπώσιμη μορφή, στον εξής υπερσύνδεσμο: http://www.iep.edu.gr/el/thematiki-evdomada-category/656-varometro.
Δ) Στο υλικό έχει συμπεριληφθεί και «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ», όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε στο υλικό, τα βιβλία, τα εγχειρίδια, τις ταινίες, τα βίντεο και σε πληθώρα υλικού για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: http://www.iep.edu.gr/el/thematiki-evdomada- category/646-allo-yliko.
Ε) Οι Υπεύθυνοι/νες Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι Συντονιστές και Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου και τα ΚΕΣΥ καλούνται να υποστηρίξουν τις Σχολικές Μονάδες συμβάλλοντας στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας.
ΣΤ) Ως τελική ημερομηνία υποβολής του σχεδίου υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας από τις σχολικές μονάδες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΙΕΠ ορίζεται η 30η Μαρτίου 2019.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. διατίθεται help desk όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε και να γνωστοποιήσετε τυχόν απορίες σας σε σχέση με τη διαχείριση του υλικού, στο εξής σημείο: https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?tp=29.
Πηγή: esos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου