Καλωσήρθατε στον ιστότοπο της Συμβούλου Εκπαίδευσης Κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων Κ. Μακεδονίας. Εδώ θα ενημερώνεστε για τα προγράμματα σπουδών, την ύλη, την αξιολόγηση των μαθημάτων, τις επιμορφωτικές δράσεις του και τις εκδηλώσεις που οργανώνονται .

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τέρμα Σισμάνογλου,

69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο: 2531083510

Φαξ: 2531083555

email: xalbanaki@gmail.com

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

«Το ανέφικτο επάγγελμα»: Διδάσκοντας στην ομάδα - τάξη «Τόπος ασφαλής»για την συνάντηση της βιογραφίας του δασκάλου με τους μαθητές του

Ένα εξαιρετικό πενθήμερο σεμινάριο της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου στο Αρχοντικό Οικογένειας Γκλαβάνη με τίτλο «Το ανέφικτο επάγγελμα»: Διδάσκοντας στην ομάδα - τάξη «Τόπος ασφαλής» για την συνάντηση της βιογραφίας του δασκάλου με τους μαθητές του είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνάδελφοι θεολόγοι από τις 27/7/-31/7/2019. 
Στα ποικίλα προβλήματα αλλά και τις δημιουργικές προκλήσεις στις οποίες προσπαθούν, συχνά μόνοι και αβοήθητοι, να ανταποκριθούν οι θεολόγοι απαντά κάθε φορά με τις επιμορφωτικές της δράσεις η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου.  Οι διοργανωτές έδωσαν τη ευκαιρία σε συναδέλφους θεολόγους από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο να έχουν μία μοναδική εμπειρία συνάντησης και αληθινού μοιράσματος. Μία διοργάνωση ευρωπαϊκού επιπέδου που πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα χάρη στην έμπνευση και το μεράκι ακούραστων ανθρώπων  που τους ευχαριστούμε ολόθερμα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου