Καλωσήρθατε στον ιστότοπο της Συμβούλου Εκπαίδευσης Κλάδου ΠΕ01 Θεολόγων Κ. Μακεδονίας. Εδώ θα ενημερώνεστε για τα προγράμματα σπουδών, την ύλη, την αξιολόγηση των μαθημάτων, τις επιμορφωτικές δράσεις του και τις εκδηλώσεις που οργανώνονται .

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Τέρμα Σισμάνογλου,

69100 Κομοτηνή

Τηλέφωνο: 2531083510

Φαξ: 2531083555

email: xalbanaki@gmail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα της Unicef

 


To γραφείο συνεργασίας της UNICEF στην Ελλάδα, στο πλαίσιο  υλοποίησης του προγράμματος LearnIn, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, και σε συνεργασία με τις Συντονίστριες Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Αλμπανάκη Ξανθή και Μαυρομάτη Ευφημία, διοργανώνουν, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ένα διήμερο επιμορφωτικό εργαστήριο, συνολικής διάρκειας 6 ωρών (Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου , ώρες 16:00-19::00).

Η πρόσκληση απευθύνεται στους  εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης των συντονιστριών.

Τα εργαστήρια αυτά αποτελούν μέρος των δράσεων του έργου LernIn, μια πρωτοβουλία του Περιφερειακού Γραφείου Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας της UNICEF που σχεδιάζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με τις εθνικές εκπαιδευτικές αρχές δώδεκα κρατών της περιοχής. Στοχεύει στη δημιουργία ενός ψηφιακού οικοσυστήματος καθώς και κοινοτήτων πρακτικής για την υποστήριξη εκπαιδευτικών και μαθητών σε ένα πλαίσιο ανάπτυξης αποτελεσματικών εκπαιδευτικών σχεδιασμών που συνδέονται με πολιτικές και πρακτικές εξατομίκευσης, διαφοροποίησης και συμπερίληψης στην εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου εργαστηρίου θα εστιάσουμε στις θεματικές:

  • Υποστηρίζοντας τους μαθητές από απόσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, διά ζώσης και από απόσταση
  • Το σχολείο σε καιρούς αβεβαιότητας
  • Σχεδιάζοντας εξατομικευμένες διαδρομές μάθησης

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση εδώ

Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την την ημερομηνία και την ώρα  της αίτησης.  Ως προς τις πρακτικές λεπτομέρειες, οι συμμετέχοντες θα λάβουν ειδοποίηση με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Περισσότερες πληροφορίες για το LernIn μπορείτε να βρείτε εδώ  https://learnin.info/more

Οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν στο email επικοινωνίας που θα δηλώσουν.

Σας ευχαριστούμε θερμά για για τη συνεργασία

https://www.teach4integration.gr/prosklisi-ekpaideytikon-se-ex-apostaseos-epimorfotiko-programma/?fbclid=IwAR1x_BvntvIRBKtsmwE1BWyDcazwTEXjLrJAMSeY1l2vTmNnmBuEctumbtg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου